EMail Afdrukken

Agenda

Evenement 

Titel:
Pinksterviering
Wanneer:
20.05.2018 14.15 h
Waar:
De Woudkapel - Bilthoven
Categorie:
Kosmische Mis

Omschrijving

Pinksterviering, Kosmische Mis, zondag 4 juni, entree 13.45 uur, aanvang 14.15 uur.

Zeven weken na Pasen is het volgende belangrijke spirituele feest wanneer wij het begin vieren van een nieuw tijdperk in de evolutie, met de komst van de Christusgeest in de harten van mannen en vrouwen. Wij erkennen, dat de Christusgeest nu in ons is en wij streven er naar deze kracht en nieuwheid in ons leven tot uitdrukking te brengen.

Locatie

Venue:
De Woudkapel   -   Website
Straat:
Beethovenlaan 21 (hoek Sweelincklaan)
Postcode:
3723 JJ
Stad:
Bilthoven
Land:
Land: nl

Omschrijving

De Woudkapel is een ontmoetingsplaats voor bezinning en inspiratie, waar ruimte is voor persoonlijke verdieping en maatschappelijke betrokkenheid. Bij de ingang ligt een molensteen waarin de symbolen van de grote wereldreligies zijn gebeiteld, prachtig de ruimdenkendheid en open geesteshouding weergevend waar we graag bij aansluiten.
Het gebouw kent een mooie en zeer ruime kapel voor vieringen en activiteiten. Het ECC viert haar diensten in de ernaast gelegen zaal.
Na afloop van onze vieringen is er altijd gelegenheid tot nadere kennismaking. Koffie en thee zijn verzorgd. Er zijn geen kosten aan verbonden, een kleine bijdrage wordt op prijs gesteld.
Openbaar vervoer: Check uw OV-informatie, bijvoorbeeld 9292. Afhankelijk van uw aankomsttijd op station Bilthoven is er een heel korte busverbinding met 10 minuten lopen navolgend.
Lopend vanaf station Bilthoven neemt het ongeveer 20 minuten over de Soestdijkseweg Noord, afslag Beethovenlaan, naar de hoek met de Sweelincklaan.
U bent van harte welkom!