EMail Afdrukken

Agenda

Evenement 

Titel:
Spirituele Genezingsdienst
Wanneer:
04.02.2018 14.15 h
Waar:
De Woudkapel - Bilthoven
Categorie:
Genezingsdienst

Omschrijving

Sint Jan Viering, Genezingsdienst, zondag 4 februari, aanvang 14.15 uur, zaal open 13.45 uur

Genezing is altijd een belangrijk kenmerk geweest van de spirituele missie van het Centrum. Openbare genezingsdiensten omvatten gebed, meditatie, zingen, een toespraak, afstandsgenezing, handoplegging en zalving. De genezing die gegeven wordt is spiritueel van aard; niet specifiek lichamelijk, alhoewel dat eveneens zou kunnen gebeuren.

Locatie

Venue:
De Woudkapel   -   Website
Straat:
Beethovenlaan 21 (hoek Sweelincklaan)
Postcode:
3723 JJ
Stad:
Bilthoven
Land:
Land: nl

Omschrijving

De Woudkapel is een ontmoetingsplaats voor bezinning en inspiratie, waar ruimte is voor persoonlijke verdieping en maatschappelijke betrokkenheid. Bij de ingang ligt een molensteen waarin de symbolen van de grote wereldreligies zijn gebeiteld, prachtig de ruimdenkendheid en open geesteshouding weergevend waar we graag bij aansluiten.
Het gebouw kent een mooie en zeer ruime kapel voor vieringen en activiteiten. Het ECC viert haar diensten in de ernaast gelegen zaal.
Na afloop van onze vieringen is er altijd gelegenheid tot nadere kennismaking. Koffie en thee zijn verzorgd. Er zijn geen kosten aan verbonden, een kleine bijdrage wordt op prijs gesteld.
Openbaar vervoer: Check uw OV-informatie, bijvoorbeeld 9292. Afhankelijk van uw aankomsttijd op station Bilthoven is er een heel korte busverbinding met 10 minuten lopen navolgend.
Lopend vanaf station Bilthoven neemt het ongeveer 20 minuten over de Soestdijkseweg Noord, afslag Beethovenlaan, naar de hoek met de Sweelincklaan.
U bent van harte welkom!