EMail Afdrukken

Agenda

Evenement 

Titel:
Kerstviering
Wanneer:
25.12.2018 14.15 h
Waar:
De Woudkapel - Bilthoven
Categorie:
Kosmische Mis

Omschrijving

Kerstviering, Kosmische Mis, dinsdag 25 december, aanvang 14.15 uur, zaal open 13.45uur

Het Kerstfeest is een tijd van grote vreugde. Het begint op de Kerstavond en loopt door tot Driekoningen op 6 januari, de herdenking van het bezoek van de drie wijze mannen aan het kind Jezus. Dit is een tijd dat de geestelijke werelden nabij zijn en de engelen onze wereld dicht naderen.

Locatie

Venue:
De Woudkapel   -   Website
Straat:
Beethovenlaan 21 (hoek Sweelincklaan)
Postcode:
3723 JJ
Stad:
Bilthoven
Land:
Land: nl

Omschrijving

De Woudkapel is een ontmoetingsplaats voor bezinning en inspiratie, waar ruimte is voor persoonlijke verdieping en maatschappelijke betrokkenheid. Bij de ingang ligt een molensteen waarin de symbolen van de grote wereldreligies zijn gebeiteld, prachtig de ruimdenkendheid en open geesteshouding weergevend waar we graag bij aansluiten.
Het gebouw kent een mooie en zeer ruime kapel voor vieringen en activiteiten. Het ECC viert haar diensten in de ernaast gelegen zaal.
Na afloop van onze vieringen is er altijd gelegenheid tot nadere kennismaking. Koffie en thee zijn verzorgd. Er zijn geen kosten aan verbonden, een kleine bijdrage wordt op prijs gesteld.
Openbaar vervoer: Check uw OV-informatie, bijvoorbeeld 9292. Afhankelijk van uw aankomsttijd op station Bilthoven is er een heel korte busverbinding met 10 minuten lopen navolgend.
Lopend vanaf station Bilthoven neemt het ongeveer 20 minuten over de Soestdijkseweg Noord, afslag Beethovenlaan, naar de hoek met de Sweelincklaan.
U bent van harte welkom!