Welkom

bij Het Esoterisch Christelijk Centrum (ECC)


Iedereen is welkom bij onze vieringen, activiteiten en cursussen. En als u geïnteresseerd bent in spirituele en persoonlijke groei langs de weg van de christelijke esoterie en spiritualiteit dan wordt het voor u werkelijk interessant! Het Esoterisch Christelijk Centrum (ECC) is een beweging die vanuit verbondenheid met de geestelijke wereld werkt aan de Christus-bewustwording in ieder individu. En op die manier werken wij daadwerkelijk aan de wereld als geheel. Het wordt gedragen door mensen die willen leven vanuit hun spirituele kern - 'Christus in ons' - en hun verbinding met de geestelijke wereld. Wij zien de mens in essentie als een geestelijk wezen, met een duidelijke bestemming in déze wereld, in déze aardse werkelijkheid.

Zie voor een korte Presentatie verder onder het menu Basisfilosofie.


Vooraankondiging.......

De Ontwikkeling van het Geestelijk denken onderzoekt:

1. Het verschil tussen wetenschappelijke en esoterische beschouwingen van het brein en het denken
2. De evolutionaire ontwikkeling van het denken
3. Een filosofie van het denken
4. Denken, voelen en willen
5. Imaginatie, inspiratie en intuïtie
6. Het geheugen
7. Het 'Derde Bewustzijn'

De Ontwikkeling van het Geestelijk denken creëert de mogelijkheid voor deelnemers om geestelijk denken te onwikkelen in aanvulling op een aards bewustzijn.

Interesse? Meld je aan voor de Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , dan weet je het zodra er meer bekend is over data, kosten en plaats!

 


 

Kijkt u ook eens in onze bookshop!

FOR THE CENTRE IN AUSTRALIA  CLICK HERE!
(website of The Centre - the Independent Church of Australia)
The annual Spiritual Retreats in Holland are English spoken.